Top

HARMONIJA OBRADE.
ZAVRŠNE LINIJE. FUNKCIONALNOST.

PROJEKTIRANJE

Projektiranje je skup poslova uz pomoć kojih se izrađuje projekt unutar zakonskih okvira prema Zakonom o prostornom uređenju i Zakonom o gradnji te poslovi definirani prikupljanjem cjelokupne dokumentacije u svrhu izgradnje neke nekretnine.

Svaka nekretnina treba proći kroz više faza prije nego što se pusti u upotrebu, a razlikujemo tri vrste pojekta: Idejni projekt, glavni projekt i izvedbeni projekt.

IDEJNI PROJEKT se daju temeljna tehnička i funkcionalna rješenja za predmetni objekt. Može sadržavati i širu dokumentaciju ukoliko se radi o kompliciranijoj strukturi građevine, kao što su na primjer opis tehnologije građenja i raznih postupaka prilikom građenja i slično. Idejni projekt mora sadržavati podatke za obračun komunalnog i vodnog doprinosa sukladno posebnim propisima.

GLAVNI PROJEKT se ovisno o vrsti objekta sastoji od geodetskog, arhitektonskog, građevinskog, elektrotehničkog i strojarskog projekta, te od troškovnika radova. Ti projekti su međusobno usklađeni, a njima se daje tehničko rješenje građevine te se dokazuju svi uvjeti koje građevina mora ispunjavati.

PREMA IZVEDBENOM PROJEKTU se gradi željeni objekt, te mora udovoljavati idejama iz glavnog projekta.

POŠALJITE UPIT...

Kontaktirajte nas email upitom i naš dizajn-tim će artikulirati Vaše ideje...

Kreiramo individualni dizajn po mjeri klijenta..

Cjelovitom ponudom dizajn-projekta, interijer materijala i opreme, izvodimo realiziciju po sistemu “ključ u ruke”!

Na raspolaganju smo za sve upite…

    Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.

    Greška WordPress baze podataka: [Unknown column 'tt.order' in 'order clause']
    SELECT t.*, tt.* FROM red_terms AS t INNER JOIN red_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id WHERE tt.taxonomy IN ('gdpr_service_categories') AND tt.parent = '0' ORDER BY tt.order ASC